Festival Informatie

Openingstijden & Data

De tweede editie van het Woerdens Lentefestival vindt plaats op 24, 25 én 26 mei. 
Op vrijdag avond openen de deuren om 19:00 uur, sluiten de deuren om 23:00 uur en duurt het festival tot 01:00 uur. 
Op zaterdag openen de deuren om 14:00 uur, sluiten de deuren om 23:00 uur en duurt het festival tot 01:00 uur. 
Op zondag is de toegang gratis en is het festival terrein open van 13:00 tot 19:00 uur. 

Ingang/kassa

De ingang en kassa vind je op het veld. Als je vanaf de Oostdam het terrein benaderd zie je het vanzelf!

Parkeren/Fietsen

Kom je met de fiets? Dan kun je die kwijt in de fietsenstalling op het exercitieveld zelf, recht tegenover de ingang! Ben jij de BOB en kom je met de auto? Dan willen we je vragen om gebruik te maken van reguliere parkeren locaties die in Woerden beschikbaar zijn. Denk aan parkeergarage Castellum (betaald), het parkeerterrein achter het station bij de Houttuinlaan (gratis), of een andere reguliere (betaalde) parkeerplaats.

Kiss & ride

Ben jij zo'n geluksvogel die gebracht wordt? Laat je dan afzetten bij de 'kiss en ride' van station Woerden. Die is daar speciaal voor ingericht en zo blijft het voor iedereen een veilige situatie. 

Rolstoel vriendelijk!

Ok, het is misschien niet de meest vlakke ondergrond die er bestaat maar je kunt je op het festivalterrein goed verplaatsen met een rolstoel. Ook heb je een privé toilet die net even wat ruimer is dan een standaard dixie! We hebben geen rolstoelplatform achter het front of house. 

Garderobe

Op het festivalterrein is een garderobe tegen betaling aanwezig om je jas en/of tas veilig op te bergen.

Toiletten

Die zijn er natuurlijk ook! Niets is zo irritant als te moeten betalen voor het toilet. Dus is het gebruik van de toiletten gratis!

Munten

Tijdens het festival werken we met muntverkoop. De prijs van een muntje is slechts €2,75 en muntjes zijn vanaf 4 stuks te koop. Je kunt de munten op het festivalterrein aanschaffen. Zowel cash als pin betalingen zijn mogelijk!

Heb je nog munten over van vorig jaar? Neem ze gerust mee, je kunt er gewoon pils mee bestellen! 

Horeca

Tijdens het festival kun je lekker eten vinden op het horeca plein! 

EHBO

Tijdens het festival zijn er professionele EHBO’ers aanwezig van het Rode Kruis om jou te helpen in het geval je medische hulp nodig hebt. Zodra je het festivalterrein betreedt, loop je vanzelf tegen de EHBO-post aan! Daarnaast staan onze beveiligers van Uniseco, de Woerdense brandweer en politie voor je klaar!

Rookbeleid

Het is niet toegestaan om in de overdekte ruimtes te roken! We hebben aan de beveiligers gevraagd om hier actief op te handhaven. Buiten op het horeca plein kun je gerust een sigaretje opsteken!

Legitimatie

De minimumleeftijd voor het Woerdens Lentefestival bedraagt op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 18 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee! Hieronder valt een rijbewijs, paspoort of Nederlandse identiteitskaart. Een kopie is niet geldig!

Een dikke line-up, lekker eten en vooral veel gezelligheid!

Tickets!


De earlybird start op 11 februari 2019 07:00 uur!

Koop ze hier